Google AdWords uitbesteden

Google AdWords uitbesteden

Google Adwords uitbesteden?
Haal meer resultaat uit Google AdWords

Wil jij relevante websitebezoekers? Zorg dan dat je goed vindbaar bent. Het is vrijwel onmogelijk om op alle zoektermen organisch bovenaan pagina 1 te komen te staan. Dit kan wel met Google AdWords. Bij Google AdWords betaal je namelijk voor een positie (advertentie) in de zoekresultaten. Je betaalt alleen als er ook daadwerkelijk op je advertentie wordt geklikt. Geen kliks = geen kosten.

Wij helpen je om Google AdWords in te richten en te optimaliseren, zo behaal je goede resultaten zonder te veel te betalen.

Google AdWords uitbesteden?

Online marketing Alkmaar - Website laten maken

Door de inzet van AdWords, samen met SEO optimalisatie, krijgen wij kwalitatief goede leads binnen. Deze leads bezoeken onze showroom waar we onze maatwerk mogelijkheden laten zijn.

Bas Knip – de Kastenmaker Heerhugowaard

Meer relevante bezoekers op je website

Vandaag de dag gebruikt iedereen Google om dingen te zoeken. Het is niet voor niets een werkwoord geworden. Jouw potentiële klanten dus ook! Door op de juiste zoektermen goed vindbaar te zijn, zorg je voor meer relevante bezoekers op je website. Doelgericht inzetten dus, niet met hagel schieten!

Google AdWords uitbesteden?

Online marketing Alkmaar - Website laten maken

Wij merken direct verschil als we minder goed vindbaar zijn. Daarom is AdWords voor ons een must. Wij zitten in een markt met een aantal grote concurrenten, maar kunnen in onze regio hele goede resultaten behalen!

Daniël Platjouw – Auto Inkoop Alkmaar

Samen bereiken we jouw doelen

Een goede inrichting van Google AdWords is heel belangrijk. Maar optimaliseren misschien nog wel belangrijker. Je concurrenten staan niet stil, iedereen wil de beste positie, dus het is echt noodzaak. Optimaliseren betekend dat wij periodiek aan de slag gaan met jouw campagnes. We kijken waar kansen liggen, waar we goede resultaten uit halen en wat minder goed werkt. Zo werken we naar een steeds beter resultaat.

Dit doen wij samen met onze klanten. We hebben regelmatig contact om te bespreken hoe de campagnes lopen. Wij kunnen veel uit AdWords en Analytics halen, maar het daadwerkelijke resultaat weet jij als ondernemer natuurlijk beter.

Samen gaan we dus voor het beste resultaat met de laagste kosten!

Google AdWords uitbesteden?

WordPress Expert

SEO Expert

AdWords Expert

Social Media Expert

Hoe wij werken:

Bij het opzetten en inrichten van Google AdWords beginnen we met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Hierbij gaan we kijken welke zoektermen goed passen bij de diensten en producten die worden aangeboden. We bekijken ook welke zoektermen het meest interessant zijn om in te zetten. Hiervoor gebruiken we verschillende bronnen en hebben we uiteraard met de klant ook uitgebreid overleg. Want wie weet er meer van de markt dan de ondernemer zelf?

Vervolgens maken we een plan voor de inrichting van Google AdWords. Zo kunnen we een goede basis maken welke lang gebruikt kan worden. Als we alles helemaal erin hebben staan gaan we starten met de campagnes. Uiteraard monitoren we de eerste periode de campagnes intensief. We gaan direct optimaliseren waar mogelijk.

Optimalisatie blijft een terugkerend verhaal. We willen een goede positie, maar wel met zo laag mogelijke kosten. En omdat je concurrenten dat ook nastreven is optimalisatie belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je betere resultaten gaat halen uit je lopende campagnes.

Wij nemen dit hele verhaal dus voor je uit handen. Wij richten je campagnes in, of herinrichten je huidige campagnes en zorgen voor periodieke optimalisatie. Hiervoor spreken we een vaste vergoeding af. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Daarnaast zorgen wij dat jij als ondernemer op de hoogte blijft van wat er gebeurt. Je ontvangt elke maand een heldere rapportage van ons en uiteraard hebben we regelmatig contact om deze te bespreken.

 • Uitgebreid onderzoek zoekwoord

  Welke zoekwoorden zijn belangrijk voor jouw bedrijf?
  En waar kunnen we ons het beste op richten? Welke doelgroep en regio zorgt voor de beste kansen?

 • Volledig inrichten Google AdWords

  Zorgen voor een heldere inrichting van campagnes, advertentiegroepen en zoektermen.
  Zo blijft alles overzichtelijk en beter te optimaliseren. Wij zorgen dat conversies correct gemeten worden en dat we de beste resultaten behalen tegen de laagste kosten.

 • Optimaliseren Google AdWords

  Omdat de concurrentie ook niet stil zit is optimalisatie nodig.
  Periodiek bekijken wij de campagnes en passen we deze aan waar nodig om het beste resultaat te behouden.

 • Rapportage

  Als ondernemer is het fijn om te weten dat het beheer in goede handen is.
  Toch blijft het belangrijk om te weten wat er gebeurt. Wij werken open en transparant, daarom zorgen wij voor een heldere periodieke rapportage van de resultaten.

Nieuwe website laten maken

Is het tijd voor een nieuwe website? Wij bouwen een nieuwe website helemaal naar jouw wensen. Met een gebruiksvriendelijk CMS (WordPress) kun je zelf je website beheren. De website is uiteraard responsive, zodat de website voor elk apparaat geschikt is. Daarnaast zorgen wij standaard dat uw website SEO en conversie geoptimaliseerd is.

Zoekmachine Optimalisatie

Ben je tevreden over je website design, maar wil je wel je vindbaarheid verbeteren? Dan helpen wij je om dit te realiseren. We starten met een uitgebreide SEO scan van je website om te bekijken waar de verbeterpunten liggen. Vervolgens maken we een plan van aanpak, zorgen we dat dit correct wordt uitgevoerd en monitoren en delen de resultaten met je.

Google AdWords uitbesteden

Wil jij aan de slag met Google AdWords, of ben je dat al, en wil je dit uitbesteden? Wij helpen je om betere resultaten te behalen met Google AdWords. We bekijken je huidige campagnes, maken een plan om deze te verbeteren, voeren dit plan uit en optimaliseren je campagnes elke maand om te zorgen dat het beste resultaat behaald kan worden.

Social Media uitbesteden

Met Social Media zoals Facebook, Instagram en Pinterest kun je tegenwoordig heel veel mensen bereiken. Maar dit kan ook doelgroep gericht, dus welke mensen zijn interessant vaoor jouw bedrijf. Wij helpen je om hier een succesvolle strategie voor op te zetten en deze uit te voeren. We kunnen je adviseren maar uiteraard ook de uitvoering op ons nemen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!