Indruk maken met je website

Echt indruk maken met een goede nieuwe website?

Als je geen goede indruk maakt met je website op potentiële nieuwe klanten, dan zullen ze geen contact met je opnemen. Dan loop je omzet mis, je bedrijf zal niet verder groeien en loop je het risico dat je uiteindelijk zal moeten stoppen met je onderneming…. Het geeft je als ondernemer stress en het gevoel dat je geen succes hebt.

Zorg dus dat je een goede indruk maakt met je website!

Men zegt wel eens, een goed begin is het halve werk. En dat geldt ook als het gaat om een eerste indruk. Wat voor indruk wil je maken? Ben je de goedkoopste, de beste, heb je de meeste kennis, bied je de beste service? En hoe laat je dat dan zien? 94% van een eerste indruk bij een potentiële nieuwe klant komt door webdesign. Dan gaat het puur om de opbouw van de website, kleuren, lettertype, foto’s en afbeeldingen. Met die eerste indruk oordeelt een bezoeker binnen 1 seconde over jouw bedrijf!

Webdesign is verantwoordelijk voor 94% van de eerste indruk die gemaakt wordt met je website……. binnen 1 seconde!

Kiezen ze voor jouw bedrijf?

Een bezoeker van je website heeft dus binnen 1 seconde een indruk gekregen van jouw bedrijf, puur op basis van je website. Met die indruk oordeelt de bezoeker of jouw bedrijf wel of niet past bij wat hij/zij zoekt. Klinkt misschien een beetje snel, maar dat is vrij normaal eigenlijk. Denk maar eens aan als je nieuwe mensen ontmoet. Binnen een paar seconde, vaak al voordat je een woord hebt gesproken met iemand, heb je al een gevoel bij die persoon. Je hebt dus al een oordeel geveld puur op basis van de eerste indruk. Je kunt meteen een negatief gevoel hebben, neutraal of juist positief, of zo positief dat je kunt spreken over liefde op het eerste gezicht!

Vaak hoor ik van ondernemers: “Als we eenmaal aan tafel zitten, dan halen we 9 van de 10 keer de order binnen”

Dan moet je dus wel aan tafel komen te zitten.. En daarvoor een een goede eerste indruk dus noodzakelijk. Die eerste indruk maak je niet aan tafel, die maak je met marketing, waarbij je website het belangrijkste onderdeel is.

85% zoekt op internet voordat men een aankoopbeslissing neemt

Wij gaan je helpen!

Wij helpen je om indruk te maken, goede indruk die je nieuwe klanten en meer omzet gaat opleveren. En dat doen we samen met onze klanten. Want de indruk die we maken moet kloppen met het bedrijf, de ondernemer en de medewerkers. Als dat niet klopt, werkt het niet!

We starten dus met koffie, en een gesprek waarbij we de wensen en eisen in kaart brengen. We analyseren wat er nu is en zijn daar ook duidelijk over. Wat voor indruk maak je nu op dit moment? Past dat? Wat wil je veranderen? Waar liggen kansen en wat zijn de mogelijkheden?

Er komt een plan met daarbij natuurlijk ook de kosten. In het plan staat wat we gaan doen: hoe gaan we indruk maken, wat voor indruk gaan we maken en waarom? Wat hebben we daarvoor nodig en wat is de planning?

In het plan staan ook andere zaken, die wat meer detail geven, zoals:

  • Website structuur
  • Pagina structuur (call to action)
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Design
  • Social Media kanalen
  • enz

Als het plan akkoord is gaan we aan de slag. We hebben dan regelmatig contact om de voortgang te bespreken zodat jij als opdrachtgever weet waar we staan. En als we klaar zijn, testen we alles nog even grondig, en dan kunnen we lanceren! Starten met het maken van een betere nieuwe indruk op potentiële nieuwe klanten!

Koffie?

Wil je een betere indruk van Smit Online Marketing? Maak dan een afspraak! Gaan we samen koffie of thee drinken en bespreken wat jouw wensen en mogelijkheden zijn.

6 + 2 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.