Nieuwe website laten maken

Mobiel geoptimaliseerde website laten bouwen

Nieuwe, goede website laten maken?

Nieuwe website laten bouwen? Een goede website is dé basis van Online Marketing. Het is namelijk de eerste indruk die potentiële klanten krijgen van je bedrijf. Na de eerste indruk is vaak al besloten of men contact op gaat nemen met jouw bedrijf of dat men doorzoekt naar een concurrent.
Een goede professionele website is dus een belangrijke schakel in je verkoopproces. Als het daar mis gaat, kom je niet in contact en wordt het lastiger om meer nieuwe klanten te krijgen.

Maak een koffie afspraak om jouw situatie te bespreken

Online marketing Alkmaar - Website laten maken

Wij hebben een geheel nieuwe, SEO geoptimaliseerde website laten maken. Onze bezoekers krijgen een hele goede indruk van onze producten en kunnen eenvoudig een afspraak maken in onze showroom. Zo kunnen we tijd en aandacht geven aan onze klanten om ze zo goed mogelijk te adviseren.

Edwin van der Horst – Flexform Amsterdam

Sluit jouw website aan op je doelgroep?

Wat wil jij bereiken met je website? En wie wil je bereiken? Je website is een marketingtool waar je resultaat uit wilt halen en een goed imago mee wilt opbouwen. Het is geen visitekaartje of digitale folder, die tijd is echt geweest! Een mooie (kwestie van smaak) website die niet goed werkt kost alleen maar geld en doet verder niet veel voor je bedrijf.

Door goed te kijken naar je doelgroep en doelstellingen kun je een goede website laten maken die geld gaat opleveren.

Maak een koffie afspraak om jouw situatie te bespreken

Online marketing Alkmaar - Website laten maken

Wij hebben een nieuwe website laten maken die nu veel beter aansluit op onze doelgroep. Onze doelgroep, jongeren, zijn vooral actief op Social Media van een smartphone. Onze nieuwe website werkt veel prettiger op mobiel waardoor we ook betere resultaten weten te behalen!

Ludo Jansen – Autorijschool Jansen Alkmaar

Een goede, professionele website laten maken

De input die we van onze klanten krijgen combineren we met onze kennis en ervaring om tot een website te komen die aansluit op de gebruikersbehoefte en de bedrijfsdoelstellingen. De input van onze klanten bestaat uit zaken die ze zelf vertellen, maar ook uit tools als Google Analytics. Vaak weet jij als ondernemer heel goed wat jouw klant echt zoekt en overtuigt. Die kennis die jij als ondernemer hebt willen we natuurlijk gebruiken bij het ontwikkelen van een nieuwe website.

Mobiel geoptimaliseerde website laten maken

Een responsive website laten maken wil zeggen dat de content van je website zich aanpast aan het schermformaat. Zo blijft het goed leesbaar en worden knopjes en linkjes niet te klein. Maar er is een verschil tussen responsive en geoptimaliseerd voor mobiel. Bij een website die geoptimaliseerd is voor mobiel kan het namelijk zijn dat je bepaalde elementen weg laat, of juist toevoegt. Er kan namelijk een andere behoefte zijn van een bezoeker als deze via een mobiel je website bezoekt. Dit is wat wij verstaan onder mobiel geoptimaliseerde websites. dat gaat dus verder dan een aanpassing in de indeling van je webpagina’s!

Maak een koffie afspraak om jouw situatie te bespreken

Online marketing Alkmaar - Website laten maken

Wij werken al een aantal jaar samen met Jeroen. De samenwerking bevalt ons erg goed. We zijn gestart met Social Media marketing en daarmee heeft hij hele goede resultaten weten te bereiken.

We hadden onze website bij een ander bureau laten maken, maar dat was eigenlijk nooit helemaal naar wens. Het was een platte webshop geworden waar we grote moeite mee hadden om goede posities bij Google te krijgen. We wilde meer beleving voor de bezoeker en meer ruimte voor eigen content.

We zijn in 2018 het traject gestart voor een nieuwe website. We hebben een ontwerper en een tekstschrijver in handen genomen en zijn aan de slag gegaan. In elke fase hebben we veel communicatie gehad en onze mening kunnen geven. Het resultaat mag er dan ook zijn!

Wij zijn zeer tevreden met de manier van werken en het uiteindelijk resultaat!

Paul Verseveldt – Phie Art Jewels

Hybride website laten maken

Hybride? Ja, hybride, maar dan niet zoals bij een auto natuurlijk.

Als je een nieuwe website wilt laten maken heb je eigenlijk 3 keuzes:

 1. Op basis van Template
 2. Maatwerk
 3. Hybride

Website op basis van template

Op basis van een template kan bijvoorbeeld een website van DTG zijn, WIX.com of een template binnen WordPress. Dit is vaak een “voordelige” oplossing. In veel gevallen betaal je een vast bedrag per maand (reken eens uit wat het in 3 jaar tijd dan kost, en je snapt waarom er “voordelig” staat). Je kiest een template en je gaat de pagina’s vullen. Je kunt de kleuren aanpassen, teksten, afbeeldingen enz. Vaak kun je ook wat standaard blokken toevoegen die worden aangeboden.

Voordeel van een template website is dat het relatief goedkoop is. Redelijk makkelijk te onderhouden.

Nadeel van een template website is dat de mogelijkheden zeer beperkt zijn. Dat wat er wordt aangeboden kan, alles wat je anders wilt kan niet. Als klant moet je vaak ook zelf je website gaan maken, kost je veel tijd, en als je er niet zo handig in bent, geeft het ook veel stress.

Maatwerk website

Maatwerk website worden helemaal op maat gemaakt voor de klant. Er wordt een ontwerp gemaakt en deze wordt 1 op 1 overgezet. Dit zijn vaak oplossingen waarbij de investering start bij ongeveer € 10.000,-. Dit komt omdat maatwerk veel tijd kost, en elk uur moet betaald worden natuurlijk. Wat je vaak ziet is dat het voor de klant in het CMS eenvoudig is gemaakt. Je kunt dan op pagina’s teksten aanpassen in een vast blok, maar aan de indeling van de pagina kun je niets veranderen, zo voorkom je dat je de website “stuk” maakt.

Voordeel van een maatwerk website is dat je dus 100% kunt bepalen hoe de website eruit gaat zien. Daarnaast is het vaak makkelijk te beheren.

Nadelen van een maatwerk website zijn de hoge investering, beperkte mogelijkheden als het gaat om aanpassingen (dat kan wel, maar dat kost weer extra). Je zit ook vaak vast aan de website bouwer. Aanpassingen, updates en support worden alleen door die partij aangeboden. Maar wat als de samenwerking niet soepel loopt, of ze stoppen er noodgedwongen mee? Juist, dan heb je een probleem. Je website zal het dan vast nog wel jaren kunnen doen, maar wil je aanpassingen, dan zal je weer helemaal opnieuw aan de gang moeten.

Hybride website

Wij praten dus liever over een hybride website. Een hybride website is een website die wij bouwen in WordPress maar met een systeem waardoor je eigenlijk 98% maatwerk kunt bieden. Het is dus net geen maatwerk website, maar ook zeker geen template website.

Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te beheren. Als je iets wilt toevoegen of juist verwijderen, zonder dat het andere pagina’s beïnvloed, dan kan dat!

Omdat we in WordPress werken (het meest gebruikte CMS ter wereld) ben je niet afhankelijk ons. Sterker nog, als wij een website opleveren, dan ontvang je als klant ook echt de sleutels met alle papieren die erbij horen. Natuurlijk maken we graag een afspraak mat je over het onderhoud en beheer, maar als je dat niet wilt, dan is dat prima en kun je zelf bepalen door wie je dat laat doen.

Met een hybride website beginnen we net als bij maatwerk met een ontwerp. Hoe moet het eruit gaan zien. En vaak kunnen we dit ontwerp volledig realiseren. Na het ontwerp gaan we starten met de basis pagina’s en producten. Deze stellen we in als sjabloon. Een sjabloon kun je ook als klant aanpassen en aanmaken. Met deze sjablonen kun je heel eenvoudig nieuwe pagina’s maken en zo zorgen dat de vormgeving vergelijkbaar is. Maar als je later op een specifieke pagina toch een aanpassing wilt, dan kan dat. Ook als het alleen op die ene pagina moet, geen probeem!

Voordeel van een hybride website is dus dat je nagenoeg maatwerk kunt bieden, maar tegen een goede prijs. Het is eenvoudig te beheren, je kunt dingen toevoegen of weghalen waar je wenst en wordt doorontwikkeld om met de tijd mee te gaan.

Nadeel van Hybride is dat je net die laatste 1 tot 2% maatwerk niet kunt bieden. Maar dit is maatwerk wat voor het grootste deel van de ondernemers ook helemaal niet nodig is. Zelfs Mercedes-Benz.com is gebouwd in WordPress als Hybride website!

Maak een koffie afspraak om jouw situatie te bespreken

WordPress Expert

SEO Expert

AdWords Expert

Social Media Expert

Hoe wij werken:

Wij gaan samen met jou aan de slag om een nieuwe website te realiseren. We bespreken de wensen en eisen. Bekijken of er nog andere kansen zijn die we meteen kunnen toevoegen. Wij bedenken vervolgens hoe we dit allemaal zo gebruiksvriendelijk als mogelijk kunnen verwerken.

Een goede site-structuur is de basis van een goede website. Niet alleen voor bezoekers maar ook voor zoekmachines. Als je website een goede structuur heeft en bezoekers makkelijk de gewenste informatie kunnen vinden, wordt de positie binnen Google ook beter. Een win-win situatie dus!

Als we een structuur van de site hebben gaan we aan de slag met de pagina structuur. Welke elementen komen waar op de pagina. Hierbij staat User Experience centraal, een belangrijk SEO factor. Uiteindelijk gaat het om het aantal reacties die binnen komen. Dit kan een aankoop zijn, informatie aanvragen, inschrijven nieuwsbrief of direct telefonisch contact opnemen. Dit is het hoofddoel van de website, dus ook het belangrijkst.

Hierna wordt er een design gemaakt. Ook dit gaat in samenspraak met de klant. Wij weten heel goed wat goed werkt op internet en proberen de wensen en smaak van onze klanten hierin zo goed mogelijk te verwerken. Design is vaak een kwestie van smaak, hier houden we uiteraard rekening mee, maar kijken ook naar wat het beste zal werken.

Als dit allemaal helder is kunnen we beginnen met het bouwen van de website. Hiervoor gebruiken we WordPress als CMS. Dit open source CMS wordt wereldwijd veel gebruikt, wordt continu geoptimaliseerd en doorontwikkeld. We zorgen er ook voor dat de website direct SEO geoptimaliseerd is. Een goede positie in Google is natuurlijk heel belangrijk en die willen wij met een nieuwe website gaan realiseren.

 • Responsive design

  De website past zich aan op mobiel en tablet.
  Steeds meer website bezoek komt vanaf een mobiel. Een goede geoptimaliseerde website is een must tegenwoordig.

  Een ook Google vindt het fijn als je website geschikt voor mobiel!

 • WordPress CMS

  Meest gebruikte CMS ter wereld. Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
  Zo kun je zelf later je website beheren. Teksten en afbeeldingen aanpassen zonder hulp.

  Uiteraard kun je het beheer ook aan ons uitbesteden

 • Zoekmachine optimalisatie

  Goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google wordt steeds belangrijker.
  een goed geoptimaliseerde website scoort altijd beter in de ranking.

  Wij nemen dit direct mee in het bouwen van nieuwe websites.

 • Conversie optimalisatie

  Een mooie website is leuk, maar een website die klanten oplevert is leuker!
  Wij zorgen er voor dat je beide krijgt. Zowel een mooie website als 1 die voor jou werkt.

  Uiteindelijk draait het allemaal om het resultaat!

Nieuwe website laten maken

Is het tijd voor een nieuwe website? Wij bouwen een nieuwe website helemaal naar jouw wensen. Met een gebruiksvriendelijk CMS (WordPress) kun je zelf je website beheren. De website is uiteraard responsive, zodat de website voor elk apparaat geschikt is. Daarnaast zorgen wij standaard dat uw website SEO en conversie geoptimaliseerd is.

Zoekmachine Optimalisatie

Ben je tevreden over je website design, maar wil je wel je vindbaarheid verbeteren? Dan helpen wij je om dit te realiseren. We starten met een uitgebreide SEO scan van je website om te bekijken waar de verbeterpunten liggen. Vervolgens maken we een plan van aanpak, zorgen we dat dit correct wordt uitgevoerd en monitoren en delen de resultaten met je.

Google AdWords uitbesteden

Wil jij aan de slag met Google AdWords, of ben je dat al, en wil je dit uitbesteden? Wij helpen je om betere resultaten te behalen met Google AdWords. We bekijken je huidige campagnes, maken een plan om deze te verbeteren, voeren dit plan uit en optimaliseren je campagnes elke maand om te zorgen dat het beste resultaat behaald kan worden.

Social Media uitbesteden

Met Social Media zoals Facebook, Instagram en Pinterest kun je tegenwoordig heel veel mensen bereiken. Maar dit kan ook doelgroep gericht, dus welke mensen zijn interessant vaoor jouw bedrijf. Wij helpen je om hier een succesvolle strategie voor op te zetten en deze uit te voeren. We kunnen je adviseren maar uiteraard ook de uitvoering op ons nemen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Delen: