No cure no pay Online Marketing

Betaal alleen voor het behaalde resultaat


No cure no pay? Ja, je leest het goed. Je betaalt voor onze diensten als we resultaat halen, anders niet!

Dat betekent minder risico voor jou als ondernemer. Wij zijn overtuigt van onze kwaliteiten en durven daarom deze afspraken te maken met onze klanten. Eerst resultaat laten zien, dan pas betaald krijgen.


Maak een koffie afspraak om jouw situatie te bespreken

Hoe wij werken:

No cure no pay afspraken moeten uiteraard voor beide partijen aantrekkelijk zijn. Jij als ondernemer wilt graag dat je pas betaald als er positieve resultaten zichtbaar zijn, wij willen graag goede resultaten behalen en dan ook een goede beloning ontvangen. Een win-win situatie dus!

We starten uiteraard met een eerste afspraak waarbij we de wensen met elkaar bespreken. We bekijken samen met de klant wat realistisch is en bespreken een mogelijke vergoeding en gewenst resultaat. Wij gaan vervolgens aan de slag met een plan van aanpak. Hoe gaan we zorgen dat we het gewenste resultaat gaan bereiken en wat hebben we ervoor nodig.

Dit plan bespreken we vervolgens met elkaar en indien beide partijen positief zijn over de samenwerking kunnen we aan de slag gaan.

We hebben vervolgens regelmatig contact met elkaar om de vorderingen te bespreken. Per periode bekijken wat de resultaten zijn geweest en wordt de vergoeding berekend.

Wil je meer weten? Neem dat contact op!


Website met goede SEOWij bouwen nieuwe websites waarbij SEO bovenaan staat. Betere vindbaarheid met een gebruiksvriendelijke website zal zorgen voor betere resultaten.

Wil jij een nieuwe website laten maken en wil je ook beter scoren op SEO?


Verbeteren vindbaarheidGoede vindbaarheid in cruciaal als het gaat om trekken van nieuwe klanten. Als jouw bedrijf niet goed wordt gevonden in Google, mis je kansen op nieuwe klanten.

Wij zorgen dat jouw website beter gevonden wordt op belangrijke relevante zoektermen


Cursus SEOWil jij zelf aan de slag met SEO? Maar weet je niet goed hoe je dit het beste kunt aanpakken? Wij hebben een complete cursus waarin je in 1 dag leert hoe je dit gaat bereiken.

Je leert niet alleen de theorie, maar gaat ook echt aan de slag met jouw website tijdens de cursus!


Veel gestelde vragen over No cure No pay marketing:

Wat is No cure No pay marketing?

Met No cure No pay loop je als ondernemer minder risico. Als de afgesproken doelstellingen niet worden gehaald, dan betaal je namelijk niet. Je betaald dus alleen voor de diensten als deze ook echt resultaat opleveren.

Waarom No cure No pay marketing?

Wij geloven in onze kennis en kwaliteit, zoveel dat wij ervan overtuigt zijn dat wij resultaat kunnen behalen. En om dat te bewijzen bieden wij deze manier van samenwerken aan.

Is elk bedrijf geschikt voor No cure No pay marketing?

In principe wel. We maken samen afspreken, deze moeten uiteraard realistisch zijn en voor beide partijen werken. De klant wil zijn doelen behalen en wij willen natuurlijk ook wat kunnen verdienen.