No cure no pay Zoekmachine Optimalisatie

Betaal alleen voor het behaalde resultaat


No cure no pay? Ja, je leest het goed. Je betaalt voor onze diensten als we resultaten halen, anders niet!

Dat betekent minder risico voor jou als ondernemer. Wij zijn overtuigt van onze kwaliteiten en durven daarom deze afspraken te maken met onze klanten. Eerst resultaat laten zien, dan pas betaald krijgen.


Maak een koffie afspraak om jouw situatie te bespreken

Hoe wij werken:

No cure no pay is voor jouw als ondernemer minder risicovol. En dat kan een reden zijn om met ons in zee te gaan.

Veel marketing bureau’s die SEO diensten aanbieden doen dat op basis van uren. Maar als je uren steekt in zaken die weinig tot geen resultaat gaan geven, waar betaal je dan voor? Wij doen dat anders. Wij steken onze tijd in zaken die wel invloed hebben op het resultaat, en met de ervaring die we hebben kunnen we dit soort afspraken ook aan gaan.

Uiteraard starten we met koffie, om kennis te maken en te kijken wat jullie huidige situatie is. Wat zijn je doelen en waar wil je beter op gevonden worden? Op basis van dit gesprek gaan wij aan de slag met een plan. Dit plan werken we uit en bespreken we.

Pas bij akkoord gaan we aan de slag. Je gaat pas betalen als we resultaten behalen. We bepalen vooraf wat het gewenste resultaat is, en wat de beloning is bij realisatie.

Geen resultaat? Geen kosten!

Wil je meer weten? Neem dat contact op!Website met goede SEOWij bouwen nieuwe websites waarbij SEO bovenaan staat. Betere vindbaarheid met een gebruiksvriendelijke website zal zorgen voor betere resultaten.

Wil jij een nieuwe website laten maken en wil je ook beter scoren op SEO?


Verbeteren vindbaarheidGoede vindbaarheid in cruciaal als het gaat om trekken van nieuwe klanten. Als jouw bedrijf niet goed wordt gevonden in Google, mis je kansen op nieuwe klanten.

Wij zorgen dat jouw website beter gevonden wordt op belangrijke relevante zoektermen


Cursus SEOWil jij zelf aan de slag met SEO? Maar weet je niet goed hoe je dit het beste kunt aanpakken? Wij hebben een complete cursus waarin je in 1 dag leert hoe je dit gaat bereiken.

Je leert niet alleen de theorie, maar gaat ook echt aan de slag met jouw website tijdens de cursus!


Veel gestelde vragen over No cure No pay SEO:

Waarom No cure No pay SEO?

SEO (zoekmachine optimalisatie) kan lastig zijn, kan veel tijd kosten en hoeft niet altijd goed te werken. Op basis van No cure No pay loop je als ondernemer minder risico.

Hoe werkt No cure No pay SEO?

Vooraf worden (realistische) doelen opgesteld. Als deze niet gehaald worden, dan hoeft de klant ook niet te betalen.

Is elke klant geschikt voor No cure No pay SEO?

In principe wel. Uiteraard moet het een afspraak zijn die voor beide partijen kan werken. De klant wil het resultaat behalen en wij willen natuurlijk ook wat kunnen verdienen.