fbpx

No cure No pay SEO

No cure no pay SEO

Betaal alleen voor het behaalde resultaat

No cure no pay? Ja, je leest het goed. Je betaalt voor onze diensten als we resultaten halen, anders niet!

Dat betekent minder risico voor jou als ondernemer. Wij zijn overtuigt van onze kwaliteiten en durven daarom deze afspraken te maken met onze klanten. Eerst resultaat laten zien, dan pas betaald krijgen.

Maak een koffie afspraak om jouw situatie te bespreken

WordPress Expert

SEO Expert

AdWords Expert

Social Media Expert

Hoe wij werken:

No cure no pay is voor jouw als ondernemer minder risicovol. En dat kan een reden zijn om met ons in zee te gaan.

Veel marketing bureau’s die SEO diensten aanbieden doen dat op basis van uren. Maar als je uren steekt in zaken die weinig tot geen resultaat gaan geven, waar betaal je dan voor? Wij doen dat anders. Wij steken onze tijd in zaken die wel invloed hebben op het resultaat, en met de ervaring die we hebben kunnen we dit soort afspraken ook aan gaan.

Uiteraard starten we met koffie, om kennis te maken en te kijken wat jullie huidige situatie is. Wat zijn je doelen en waar wil je beter op gevonden worden? Op basis van dit gesprek gaan wij aan de slag met een plan. Dit plan werken we uit en bespreken we.

Pas bij akkoord gaan we aan de slag. Je gaat pas betalen als we resultaten behalen. We bepalen vooraf wat het gewenste resultaat is, en wat de beloning is bij realisatie.

Geen resultaat? Geen kosten!

Wil je meer weten? Neem dat contact op!

Nieuwe website laten maken

Is het tijd voor een nieuwe website? Wij bouwen een nieuwe website helemaal naar jouw wensen. Met een gebruiksvriendelijk CMS (WordPress) kun je zelf je website beheren. De website is uiteraard responsive, zodat de website voor elk apparaat geschikt is. Daarnaast zorgen wij standaard dat uw website SEO en conversie geoptimaliseerd is.

Zoekmachine Optimalisatie

Ben je tevreden over je website design, maar wil je wel je vindbaarheid verbeteren? Dan helpen wij je om dit te realiseren. We starten met een uitgebreide SEO scan van je website om te bekijken waar de verbeterpunten liggen. Vervolgens maken we een plan van aanpak, zorgen we dat dit correct wordt uitgevoerd en monitoren en delen de resultaten met je.

Google AdWords uitbesteden

Wil jij aan de slag met Google AdWords, of ben je dat al, en wil je dit uitbesteden? Wij helpen je om betere resultaten te behalen met Google AdWords. We bekijken je huidige campagnes, maken een plan om deze te verbeteren, voeren dit plan uit en optimaliseren je campagnes elke maand om te zorgen dat het beste resultaat behaald kan worden.

Social Media uitbesteden

Met Social Media zoals Facebook, Instagram en Pinterest kun je tegenwoordig heel veel mensen bereiken. Maar dit kan ook doelgroep gericht, dus welke mensen zijn interessant vaoor jouw bedrijf. Wij helpen je om hier een succesvolle strategie voor op te zetten en deze uit te voeren. We kunnen je adviseren maar uiteraard ook de uitvoering op ons nemen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.