Projecten

Voorbeelden van projecten waar we trots op zijn!

Bekijk hier een aantal voorbeelden van projecten die we recent hebben mogen doen voor onze klanten. Naast een voorbeeld ook een korte omschrijving van het project.

Nieuwe website Phie.nl

Voor phie.nl werken we al een geruime tijd. Toen we voor het eerst in contact kwamen met Paul zijn we kort erna gestart met Social Media adverteren. Recent hebben we ook een nieuwe website mogen bouwen voor Phie.nl!

Het is een project geweest waarbij we gestart zijn met het maken van een goed plan. Daarna hebben we een ontwerp laten maken door verschillende vormgevers. Na wat aanpassingen hebben we een definitief ontwerp gekozen. Deze hebben we vervolgens gebouwd in WordPress met het Enfold theme. Een zeer gebruiksvriendelijk theme met vele mogelijkheden.

We hebben teksten laten herschrijven om ook beter te scoren met SEO. Door de verbeterde structuur en optimalisatie op SEO gebied scoort de website nu aanzienlijk beter op vindbaarheid en zien we een stijging in organisch verkeer van 30% t.o.v. dezelfde periode in 2017.

De website wordt daarnaast ondersteund met Google AdWords en Social Media marketing.

Nieuwe website Co van der Horst

Co van der Horst in Amstelveen had een verouderde website welke niet meer voldeed aan de wensen. We hebben samen met de klant de wensen en eisen in kaart gebracht. Met deze wensen en eisen zijn wij aan de slag gegaan om een plan van aanpak op te stellen.

Tijdens het bouwen en vullen van de website hebben we rekening gehouden met een flexibele opzet. Met ruim 100 verschillende merken welke verschillende opties bieden zoals video of productconfigurator , hebben we dus ook per pagina de mogelijkheid om eenvoudig aanpassingen te doen in de lay-out.

Door de verbeterde structuur en optimalisatie op SEO gebied scoort de website nu aanzienlijk beter op vindbaarheid van de vele merken die Co van der Horst biedt.

De website wordt ondersteund met Google AdWords en Social Media marketing.

Nieuwe website Flexform Amsterdam

Flexform is een Italiaans Design merk en heeft sinds 2016 een Flagship Store in Amsterdam aan de Zuidas. Voor deze nieuwe winkel hebben we een website mogen maken. Belangrijk bij deze website was het presenteren van de Flagship Store en het assortiment van Flexform.

De website is voornamelijk gericht op beeld. De productfoto’s van Flexform zijn uitermate geschikt om een goede look and feel te geven aan de website. Daarnaast was de wens om het voor een bezoeker eenvoudig te maken om contact op te nemen.

Op gebied van SEO scoort de website uitstekend. Bij het grootste deel van de verschillende producten komt deze website op de eerste pagina van Google. Er is in het eerste jaar dan ook een sterke stijging in organisch verkeer zichtbaar.

De website wordt ondersteund met Google AdWords en Social Media marketing.

Nieuwe website Team Victrix

Team Victrix in Alkmaar is al jaren klant. Voorheen Crossfit Victrix, maar door uitbreiding van het aanbod is de naam aangepast. Naast Crossfit wordt nu ook Personal training, Voedingsadvies, Gymastics, Yoga en Fitness aangeboden.

Samen met Karen Metselaar en Greyfish hebben we een nieuwe website gemaakt. Karen heeft de teksten SEO proof gemaakt en Greyfish heeft gezorgd voor een ontwerp welke past in de huisstijl. Door de verdere groei binnen Team Victrix gaan we nu aan de slag met een nieuw project!

De website wordt ondersteund met Google AdWords en Social Media marketing.

Vooral de inzet van Social Media marketing zorgt ervoor dat het aantal leden de afgelopen periode sterk is gegroeid!

Nieuwe website laten maken

Is het tijd voor een nieuwe website? Wij bouwen een nieuwe website helemaal naar jouw wensen. Met een gebruiksvriendelijk CMS (WordPress) kun je zelf je website beheren. De website is uiteraard responsive, zodat de website voor elk apparaat geschikt is. Daarnaast zorgen wij standaard dat uw website SEO en conversie geoptimaliseerd is.

Zoekmachine Optimalisatie

Ben je tevreden over je website design, maar wil je wel je vindbaarheid verbeteren? Dan helpen wij je om dit te realiseren. We starten met een uitgebreide SEO scan van je website om te bekijken waar de verbeterpunten liggen. Vervolgens maken we een plan van aanpak, zorgen we dat dit correct wordt uitgevoerd en monitoren en delen de resultaten met je.

Google AdWords uitbesteden

Wil jij aan de slag met Google AdWords, of ben je dat al, en wil je dit uitbesteden? Wij helpen je om betere resultaten te behalen met Google AdWords. We bekijken je huidige campagnes, maken een plan om deze te verbeteren, voeren dit plan uit en optimaliseren je campagnes elke maand om te zorgen dat het beste resultaat behaald kan worden.

Social Media uitbesteden

Met Social Media zoals Facebook, Instagram en Pinterest kun je tegenwoordig heel veel mensen bereiken. Maar dit kan ook doelgroep gericht, dus welke mensen zijn interessant vaoor jouw bedrijf. Wij helpen je om hier een succesvolle strategie voor op te zetten en deze uit te voeren. We kunnen je adviseren maar uiteraard ook de uitvoering op ons nemen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.