Voorbeelden van projecten waar we trots op zijn!

Bekijk hier een aantal voorbeelden van projecten die we recent hebben mogen doen voor onze klanten. Naast een voorbeeld ook een korte omschrijving van het project.

Tekz SEO traject

Verbeteren vindbaarheid Tekz belastingadviseurs

Tekz belastingadviseurs was niet tevreden over de vindbaarheid van hun website. Ze kregen nieuwe klanten voornamelijk via via, maar hadden het idee dat ze online wat miste. Daar kwamen eigenlijk nooit nieuwe klanten vandaan die niet via via bij Tekz waren gekomen.

De website was nog niet zo lang geleden gebouwd, maar aan SEO was niet veel aandacht besteed. Die aandacht hebben we er wel aan besteed met als resultaat een aanzienlijk stijging is in het organische (gratis) verkeer. Na ongeveer 6 maanden was er al een stijging te zien van meer dan 100%, die stijging is erna verder gegroeid.

Een hele mooie stijging, maar daar heb je niet veel aan als er geen nieuwe klanten uitkomen. daarom hebben ook aanpassingen gedaan zodat bezoekers makkelijker in contact konden komen. Dit heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer vragen via de website werden gesteld. Een aantal waren snel en makkelijk te beantwoorden en een aantal zijn klant geworden. Nieuwe klanten die ze zonder dit SEO traject nooit hadden gekregen.

Door het succes gaan we de komende periode verder met optimaliseren van content om nog meer resultaat te krijgen uit de online kanalen.

project phie

Nieuwe website Phie.nl

Voor phie.nl werken we al een geruime tijd. Toen we voor het eerst in contact kwamen met Paul zijn we kort erna gestart met Social Media adverteren. Recent hebben we ook een nieuwe website mogen bouwen voor Phie.nl!

Het is een project geweest waarbij we gestart zijn met het maken van een goed plan. Daarna hebben we een ontwerp laten maken door verschillende vormgevers. Na wat aanpassingen hebben we een definitief ontwerp gekozen. Deze hebben we vervolgens gebouwd in WordPress met het Enfold theme. Een zeer gebruiksvriendelijk theme met vele mogelijkheden.

We hebben teksten laten herschrijven om ook beter te scoren met SEO. Door de verbeterde structuur en optimalisatie op SEO gebied scoort de website nu aanzienlijk beter op vindbaarheid en zien we een stijging in organisch verkeer van 30% t.o.v. dezelfde periode in 2017.

De website wordt daarnaast ondersteund met Google AdWords en Social Media marketing.

co van der horst homepage

Nieuwe website Co van der Horst

Co van der Horst in Amstelveen had een verouderde website welke niet meer voldeed aan de wensen. We hebben samen met de klant de wensen en eisen in kaart gebracht. Met deze wensen en eisen zijn wij aan de slag gegaan om een plan van aanpak op te stellen.

Tijdens het bouwen en vullen van de website hebben we rekening gehouden met een flexibele opzet. Met ruim 100 verschillende merken welke verschillende opties bieden zoals video of productconfigurator , hebben we dus ook per pagina de mogelijkheid om eenvoudig aanpassingen te doen in de lay-out.

Door de verbeterde structuur en optimalisatie op SEO gebied scoort de website nu aanzienlijk beter op vindbaarheid van de vele merken die Co van der Horst biedt.

De website wordt ondersteund met Google AdWords en Social Media marketing.

flexform homepage

Nieuwe website Flexform Amsterdam

Flexform is een Italiaans Design merk en heeft sinds 2016 een Flagship Store in Amsterdam aan de Zuidas. Voor deze nieuwe winkel hebben we een website mogen maken. Belangrijk bij deze website was het presenteren van de Flagship Store en het assortiment van Flexform.

De website is voornamelijk gericht op beeld. De productfoto’s van Flexform zijn uitermate geschikt om een goede look and feel te geven aan de website. Daarnaast was de wens om het voor een bezoeker eenvoudig te maken om contact op te nemen.

Op gebied van SEO scoort de website uitstekend. Bij het grootste deel van de verschillende producten komt deze website op de eerste pagina van Google. Er is in het eerste jaar dan ook een sterke stijging in organisch verkeer zichtbaar.

De website wordt ondersteund met Google AdWords en Social Media marketing.

Website met goede SEO

Wij bouwen nieuwe websites waarbij SEO bovenaan staat. Betere vindbaarheid met een gebruiksvriendelijke website zal zorgen voor betere resultaten.

Wil jij een nieuwe website laten maken en wil je ook beter scoren op SEO?

Verbeteren vindbaarheid

Goede vindbaarheid in cruciaal als het gaat om trekken van nieuwe klanten. Als jouw bedrijf niet goed wordt gevonden in Google, mis je kansen op nieuwe klanten.

Wij zorgen dat jouw website beter gevonden wordt op belangrijke relevante zoektermen

Cursus SEO

Wil jij zelf aan de slag met SEO? Maar weet je niet goed hoe je dit het beste kunt aanpakken? Wij hebben een complete cursus waarin je in 1 dag leert hoe je dit gaat bereiken.

Je leert niet alleen de theorie, maar gaat ook echt aan de slag met jouw website tijdens de cursus!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!