Cursus SEO voor WordPress

SEO Specialist Alkmaar

Wilt u de positie van uw website in Google verbeteren? Schakel dan een ervaren SEO specialist in! Met onze hulp kunt u uw site hoger in de zoekresultaten krijgen, zodat meer potentiële klanten uw site zien. En hoe meer mensen uw site zien, hoe groter de kans dat ze deze bezoeken en klant worden. Wacht dus niet langer en schakel vandaag nog een SEO-specialist in!

85% zoekt op internet voordat men een aankoopbeslissing neemt

Waarom seo specialist inhuren?

Als het gaat om online marketing van jullie bedrijf, valt het belang van zoekmachineoptimalisatie (SEO) niet te ontkennen. Om ervoor te zorgen dat je  website zichtbaar is voor potentiële klanten wanneer ze zoeken naar producten of diensten die je aanbiedt, is het essentieel om te investeren in SEO. SEO is echter een complex en steeds veranderend vakgebied, dat een uitdaging kan zijn om bij te blijven als je geen specialist bent. Daarom is het vaak aan te raden om een SEO specialist in te schakelen.

Een SEO-specialist kan je helpen om hoger in de zoekmachines te komen, waardoor je meer websitebezoekers kunt werven. Door je website te optimaliseren voor de zoekmachines kan een SEO expert je helpen om uw doelgroep makkelijker en effectiever te bereiken. Daarnaast kan een SEO-specialist je ook helpen om de doorklikratio’s en conversieratio’s te verbeteren, waardoor je meer leads en verkopen voor je bedrijf kunt genereren.

Wij kunnen je helpen als SEO specialist!

75% van de mensen oordelen of een bedrijf betrouwbaar is, puur op basis van de website!

Hoe werken wij?

Als SEO Specialist starten we met een analyse van jullie website. We bespreken wat jullie doen, hoe jullie werken en waar kansen liggen.

Het doel is niet alleen om met bepaalde zoektermen hoog in Google te scoren, het doel is ook om er meer nieuwe klanten uit te halen.

We doen een zoekwoordonderzoek, bepalen of er zaken op de website aangepast moeten worden, verbeteren bestaande content, zorgen voor een duidelijke structuur, maken nieuwe content en monitoren uiteraard de resultaten.

Uiteraard is er regelmatig overleg, het is natuurlijk heel belangrijk dat we de website zo neerzetten dat het goed aansluit bij jullie bedrijf.

Wij doen SEO projecten voor grote en kleine bedrijven. We werken resultaat gericht, er zijn ook mogelijkheden om op basis van de resultaten afspraken te maken mbt de kosten.

Meer weten? Neem dan vooral contact op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken!

Een bezoeker overtuigen begint in de zoekresultaten van Google

Koffie?

Wil je een betere indruk van Smit Online Marketing? Maak dan een afspraak! Gaan we samen koffie of thee drinken en bespreken wat jouw wensen en mogelijkheden zijn.