Je moet zichtbaar zijn bij de doelgroep om indruk te kunnen maken!

Ook jouw doelgroep is te bereiken met social media, en dat weet jij ook! Je bent er wel eens aan begonnen, maar het is al snel ingezakt. Je mist de tijd, ervaring en inspiratie om onderwerpen te bedenken, het kost je veel tijd en je raakt eigenlijk alleen gefrustreerd. Je bereik blijft laag, weinig reacties, behalve van wat kennissen. Het voelt eerder als geld- en tijdsverspilling. Je krijgt er stress van, je voelt je onzeker en onaantrekkelijk voor klanten. Er wordt hard gewerkt, maar er is te weinig omzet.

Waarom doe je het nog?

Omdat er zoveel kansen zijn om met social media indruk te maken op je doelgroep!

En wij gaan je daarbij helpen! Wij zorgen dat je aan de slag kunt gaan met social media om succesvol te worden. We kunnen het zelfs allemaal voor je uit handen nemen!

90% van de Nederlandse is actief op 1 of meer Social Media platformen

Hoe gaan we indruk maken op je doelgroep?

Veel ondernemers doen maar wat met hun social media. Adhoc wat berichten plaatsen omdat “het wel weer een keer tijd wordt”. Maar het geeft eigenlijk meer stress dan lol. Wij helpen je om voor jouw bedrijf een goede planning te maken. Je wilt namelijk niet op het laatste moment nog iets moeten verzinnen, dat wordt meestal matig tot slecht en dat is niet de indruk die je wilt achterlaten bij je doelgroep.

Een goede planning geeft je rust. Je kunt vooruit werken en zorgen dat de kwaliteit van je content beter wordt. Betere content zal ook een beter imago opleveren bij je volgers en dat vergroot de kans dat je meer nieuwe klanten gaat trekken. Goede content zal meer mensen bereiken en meer likes en reacties krijgen, daar doe je het voor!

Goede content is ook uitermate geschikt om te promoten. Je kunt het delen onder je volgers, maar je kunt het ook promoten onder mensen die voldoen aan jouw doelgroep. Dit zijn mensen die jouw bedrijf misschien nog niet kennen, maar nu wel een goede eerste indruk krijgen!

Een gemiddeld persoon zit ongeveer 2 uur per dag op social media!

Wij gaan je helpen!

Wij gaan je helpen om indruk te maken op je doelgroep door Social Media beter in te zetten. We kijken welke kanalen het beste passen bij jouw bedrijf. Is dat Facebook, instagram of misschien Linkedin?

En dan gaan we aan de slag om een plan te maken. Belangrijk onderdeel is content. Maar wat voor content gaan we maken en wat hebben we daarvoor nodig? Hoe gaan we dit dan maken en wie doet wat? Dat komt allemaal terug in het plan. En als je wilt, dan voeren wij alles voor je uit, geen probleem!

En dan gaan we echt aan de slag. We gaan beginnen met content maken, delen en meten. Want ja meten is weten. We willen weten wat goed werkt en wat beter kan. Dan kunnen we namelijk de plannen steeds beter maken, beter voor jouw bedrijf en beter voor de doelgroep. Je wilt je doelgroep graag bereiken, maar dan wel om een goede indruk te maken!

Koffie?

Wil je een betere indruk van Smit Online Marketing? Maak dan een afspraak! Gaan we samen koffie of thee drinken en bespreken wat jouw wensen en mogelijkheden zijn.

  • Neem contact op

Neem contact op