website optimalisatie b2b seo

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) uitbesteden?

Wil jij dat je bedrijf online gaat groeien? Zoek je een Zoekmachine Optimalisatie Bureau die resultaat gaat boeken? Wil jij meer verkeer uit Google en meer aanvragen, leads en sales?

Het resultaat van betere SEO is dat je beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google op relevante zoekwoorden. Hierdoor krijg je dus meer bezoekers op je website, meer aanvragen en dus ook meer omzet.

Wij helpen je om dit te bereiken!

Tekz SEO traject

Ons organische verkeer is ruim verdubbeld en het aantal aanvragen vanuit de website is nog nooit zo hoog geweest!

Tekz Belastingadviseurs Alkmaar

Technische Optimalisatie
Beste content maken
Delen en promoten van content
Monitoren resultaten

SEO uitbesteden, wat houdt dit in?

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) bestaat uit verschillende onderdelen. En daar gaan wij samen met jou als ondernemer aan werken. Veel zaken gaan wij voor je uitvoeren, maar als het gaat om vaktechnische kennis gebruiken we graag jouw ervaring en kennis natuurlijk.

Technische optimalisatie is uiteraard belangrijk, dit monitoren we en passen aan waar nodig. Goede content is nog veel belangrijker. Wij gaan samen met de klant bekijken wat voor content we willen maken, hoe het eruit moet gaan zien en kunnen het ook produceren. Uiteraard onderbouwd met een goed keyword onderzoek.

Deze nieuwe content gaan we ook delen via de verschillende kanalen die beschikbaar zijn. Zo kunnen we traffic naar de website krijgen en werken aan betere posities in Google.

85% zoekt op internet (Google) voordat men een aankoopbeslissing neemt

Wil jij zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden?

Wil jij hoger komen in Google, meer traffic naar je website, meer nieuwe klanten content en meer omzet?

Zoek je een zoekmachine optimalisatie bureau die resultaat gaat boeken?

Met onze kennis en ervaring hebben wij al veel mooie resultaten kunnen boeken voor opdrachtgevers. Voorbeelden hiervan kun je vinden bij onze projecten.

Koffie?

Wil je SEO uitbesteden? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

1 + 3 = ?