Wil jij meer traffic krijgen vanuit jouw blog?

Veel bedrijven hebben een blog op hun website, maar zien er niet veel traffic op binnen komen. Er wordt dan wekelijks of 2x per maand een nieuw blog geschreven, maar resultaat komt er niet uit. Het kost veel tijd, maar zonder resultaat zakt de motivatie vaak ook weg, er wordt minder aandacht aan gegeven en voor je het weet heb je maanden niks eraan gedaan. En dan kan je je blog net zo goed opdoeken toch?

Niet helemaal, er is hoop!

Waar veel bedrijven de mist in gaan is dat ze blog berichten schrijven omdat ze graag wat informatie willen delen. Omdat er in hun branche een ontwikkeling is die ze graag willen melden. Het probleem bij deze aanpak is echter dat dit alleen gelezen wordt door mensen die jouw site al bezoeken om dit soort berichten te vinden. En dat zijn er bij de meeste bedrijven niet veel. Het is dus informatie die best leuk kan zijn om te weten, maar niet iets waar een potentiële klant naar zoekt.

En als niemand er op zoekt in Google, dan ga je ook geen traffic krijgen vanuit Google.

PHIE logo

Wij hebben in het verleden met verschillende bureau’s samengewerkt en hebben ervaren dat het juiste bureau kiezen erg lastig is. Veel bedrijven zeggen alles te kunnen doen en beloven gouden bergen, maar maken dit niet waar. We hadden al enige tijd contact met Jeroen, hij deed onze social media marketing al en wisten wat hij voor ons kon betekenen. We zijn samen gaan kijken naar de mogelijkheden en op advies van Jeroen hebben we besloten om een nieuwe website te laten bouwen. Dit proces verliep heel prettig omdat we het gevoel hadden dat Jeroen heel goed wist wat wij wilde en zorgde ook dat het voor elkaar kwam.

We zijn zeer tevreden met het resultaat en zien ook dat de keuzes goed uitpakken. We hebben meer traffic naar de website en winkel. Daarnaast zien we ook een groei in omzet. Dat hebben we bij vorige projecten wel anders ervaren!

Bedankt namens Phie.nl

Paul en Sophie

SEO Ondersteuning voor blog testen? Maak dan gebruik van onze zomer actie in de maanden juli en augustus 2021.

Je krijgt 50% korting, dus betaalt in plaats van € 100,- per artikel nu slechts € 50,- per artikel (maximaal 4 artikelen binnen deze actie)

SEO ondersteuning voor Blogs

Om bedrijven te helpen om meer traffic uit Google te krijgen met hun blog, hebben wij een service opgezet: SEO ondersteuning voor blogs

SEO Ondersteuning inderdaad. Het is geen service waarbij wij de teksten gaan schrijven. Wij zijn immers ook niet de specialist in jouw branche, dat zijn jullie (als het goed is). Jullie blijven dus de content maken (teksten, foto, video), met als verschil dat we samen kijken welke onderwerpen gekozen worden.

Wij ondersteunen jullie dus door onderwerpen en relevante zaken aan te leveren. Onderwerpen waarvan wij weten door een zoekwoordonderzoek dat er op gezocht wordt, en dat er kansen zijn om een goede positie in Google te verdienen.

Wij ondersteunen door ook door naar de content te kijken. Wij weten wat nodig is om goed in Google te scoren, en als de content daar niet aan voldoet, dan koppelen we dat terug en kan dit verbetert worden.

Uiteraard beginnen we bij de bestaande berichten. Hier gaan we kijken of er berichten zijn waar we met wat aanpassingen betere resultaten kunnen bereiken. Deze gaan we aanpakken en optimaliseren. Daarna gaan wij aan de slag om onderwerpen te vinden waar jullie over kunnen gaan schrijven. Deze onderwerpen leveren we aan, samen met een aantal relevante zoekwoorden.

Als de content gemaakt is door jullie (tekst, afbeeldingen, video) dan plaatsen wij dit op jullie site. We optimaliseren het blog verder voor zoekmachines, publiceren het blog en volgen wat de resultaten zijn. De resultaten delen wij elke maand (zowel van de berichten van die maand, als een totaal van alle berichten).

Wat kost SEO ondersteuning voor Blogs?

De kosten voor het optimaliseren van de bestaande berichten is uiteraard afhankelijk van het aantal berichten die er al zijn en het aantal wat aangepakt kan worden. Dit is dus altijd een voorstel op maat.

De kosten voor de blog berichten die geplaatst gaan worden hebben wij een vaste prijs. Per blogbericht € 100,-

Dus als je elke week een blog wilt plaatsen, dan betaal je per maand 4 x € 100,- = € 400,- excl btw.

Wat doen wij voor deze kosten:

 • Zoekwoorden onderzoek om geschikte onderwerpen te vinden
 • Onderwerpen aanleveren voor nieuwe blogs
 • Aanvullen met relevante zoektermen per onderwerp
 • Beoordelen gemaakte content
 • Advies voor verbeteren content (indien nodig)
 • Plaatsen van het blog op jullie website
 • SEO optimalisatie bij plaatsen blog

Wat is het resultaat voor jullie?

 • Als onderwerpen worden aangeleverd is het makkelijker om berichten te schrijven
 • Dat scheelt veel tijd
 • Betere content op je website voor jullie doelgroep
 • Meer traffic uit Google
 • Meer bezoeker op je website
 • Meer aanvragen/aankopen/conversies

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact op!

 • Neem contact op

Neem contact op