meer SEO verkeer naar je webshop content-marketing-aantrekkelijk-maken

Krijg meer bezoekers en klanten met goede SEO teksten

Heeft u moeite om uw website onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep? Ben je gefrustreerd om zelf SEO uit te zoeken? Je bent niet alleen. De overgrote meerderheid van de eigenaren en marketingmanagers van bedrijven denken er hetzelfde over.

Goede SEO teksten- de oplossing om u te helpen online gevonden te worden en uw ideale klanten aan te trekken.

Een goede SEO tekstschrijver weet hoe hij een tekst moet schrijven die niet alleen rijk aan zoekwoorden is, maar ook boeiend en informatief. Ze begrijpen hoe zoekmachines werken en waar mensen naar op zoek zijn als ze ze gebruiken.

SEO tekstschrijver inhuren

Wij bieden verschillende services aan als het gaat om SEO tekstschrijven:

  • Verbeteren van bestaande content
  • Uitbreiden met nieuwe content
  • Zoekwoordonderzoek
  • Ondersteuning bij Blogs
  • Aantrekkelijke vermelding in Google

Bij veel bedrijven hebben ze op hun site heel goed beschreven wat ze doen en waarom, wie ze zijn en wat hun missie is.

Maar dat is nu net niet waar je potentiële klant naar op zoek is in Google. Hij of zij is misschien wel op zoek naar een bedrijf zoals die van jullie, maar dat zijn niet de zoektermen die in Google gebruikt worden.

Daarom is het belangrijk om de teksten aan te passen aan de gebruikers van Google, dus gebruik van SEO. En daar helpen wij ondernemers graag bij. Bij het opstellen van de juiste zoektermen, aantrekkelijke teksten en logische opbouw en structuur.

Het doel is natuurlijk om in contact te komen of iets te verkopen, daar houden wij dus ook rekening mee. Call to actions, waardevolle informatie waardoor je leads kunt verzamelen enz.

Resultaat van goede SEO teksten

seo tekstschrijver resultaat SEO Tekstschrijver

Goede SEO teksten zorgen dat Google beter je content gaat indexeren en dat je meer en betere posities krijgt in Google. Je zul dus vaker in de organische (gratis) resultaten vertoond worden, meet traffic binnen krijgen en, als het goed is, ook meer nieuwe klanten.

In bovenstaand voorbeeld zie je een website die enkele maanden ervoor door een webbouwer gemaakt was. Het aantal keer dat de website in Google getoond werd lag tussen de 20 en 50 keer. Dat hebben we met het aanpassen van de bestaande content, en het toevoegen van nieuwe content een enorme boost kunnen geven. Inmiddels is dit gegroeid naar dagen met meer dan 800 vertoningen!

Ook het aantal bezoekers en het aantal leads is vanuit SEO flink omhoog gegaan. SEO kost tijd, dus we verwachten de komende maanden nog verdere verbeteringen!

Koffie?

Wil je een betere indruk van Smit Online Marketing? Maak dan een afspraak! Gaan we samen koffie of thee drinken en bespreken wat jouw wensen en mogelijkheden zijn.

  • Neem contact op

Neem contact op