fbpx
goede content SEO

Website beter gevonden worden in Google, hoe doe je dat?

Googelen is een werkwoord, en dat is niet voor niks. Iedereen doet het, zowel privé als zakelijk. Het is het eerste wat men doet als er iets opgezocht moet worden, googelen!

Voor bedrijven geldt dus dat als je wilt dat je potentiële klant bij jou terecht komt dat je moet zorgen dat je gevonden wordt.

Veel bedrijven krijgen nieuwe klanten “via via”. Dat wil dus zeggen dat een klant van jou, jouw bedrijf adviseert aan een kennis, deze kennis komt dan met jullie in contact en wordt ook klant. Zo zou je vindbaarheid ook kunnen omschrijven. Als jouw website heel goed aansluit bij de behoefte van je doelgroep, dan zullen mensen jouw website bezoeken, daar een aantal pagina’s bekijken en lang verblijven. Dit zijn signalen voor Google dat jouw pagina en website dus goed aansluit bij de zoekopdracht. Dit zorgt ervoor dat Google jouw pagina hoger gaat plaatsen in Google waardoor er weer meer mensen naar jouw website komen. En misschien gaan deze mensen zelfs jouw pagina delen op social media of verdien je een backlink omdat je content zo goed is.

Dit werkt dus ook een beetje als “via via”. Door de kwaliteit die je biedt, en de waardering van je bezoekers krijg je meer bezoekers. En deze bezoekers kunnen nieuwe klanten worden. En die kans vergroot je ook weer door de kwaliteit die je deelt. Hierdoor wordt je een autoriteit en vertrouwen ze je meer als expert. Daar willen mensen graag zaken mee doen, en Google wil ze graag hoog in de resultaten zetten!

Zoekmachines optimalisatie snijd dus aan meer dan 1 kant. Als je website beter gevonden wordt, en beter is ingericht om bezoekers informatie te geven, maar ook voor conversies, dan zal het resultaat ook beter worden. Dat geldt dan ook voor andere kanalen. Dus als je website beter converteert via Google, zal dit waarschijnlijk ook het geval zijn als je mensen via Social Media op je website krijgt. Dubbel winst dus!

85% zoekt op internet voordat men een aankoopbeslissing neemt

Wordt jouw bedrijf goed gevonden?

Hoe vaak check jij dit? Waar zoek je dan op? Weet je waar je klanten op zoeken?

Als ik dit vraag aan ondernemers dan kijken ze mij meestal een beetje vragend aan. Controleren doen ze meestal nooit. En op de andere vragen komen dan antwoorden die ze ter plekke bedacht hebben, want eigenlijk weten ze het niet.

Hoe wordt je website dan beter gevonden in Google?

Veel ondernemers weten ook niet waar ze moeten beginnen als het gaat om zoekmachine optimalisatie. Daarom heb ik een compleet handboek geschreven voor SEO. Hiermee kan je zelf aan de slag gaan, zonder gekke trucjes, gewoon zoals het goed kan werken en zoals Google graag wilt dat ondernemers het doen. Ik geloof niet in trucjes om Google voor de gek te houden, daar is Google ook veel te slim voor.

Wil je weten hoe jij nu scoort op vindbaarheid? Neem dan contact op. Dan maken we een afspraak, kijken we naar je website en geven we je direct inzicht in je huidige prestatie.

75% van de mensen oordelen of een bedrijf betrouwbaar is, puur op basis van de website!

Wij gaan je helpen om beter gevonden te worden in Google!

Wil jij hoger komen in Google, meer traffic naar je website, meer nieuwe klanten content en meer omzet?

Wil je dit zelf gaan doen? Start dan met ons SEO Handboek en volg de SEO cursus. Hiermee kun je zelf met jouw website aan de slag.

Wil je dit laten doen? Wil je SEO uitbesteden? Maak dan die afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Wij gaan dan een plan voor je maken en voeren dit voor je uit.

Met onze ervaring en kennis hebben wij al veel mooie resultaten kunnen boeken voor opdrachtgevers. Voorbeelden hiervan kun je vinden bij onze projecten.

SEO Handboek

Ons SEO Handboek is gemaakt om ondernemers te helpen beter gevonden te worden in Google. Het is een compleet handboek waarmee je zelf met jouw website aan de slag kunt.

In het handboek verwijzen we ook naar aanvullende blog berichten om je nog een stapje verder te helpen!

Cursus SEO

Wil jij zelf aan de slag met SEO om beter gevonden te worden? Maar weet je niet goed hoe je dit het beste kunt aanpakken? Wij hebben een complete cursus waarin je in 1 dag leert hoe je dit gaat bereiken.

De cursus is in kleine groepen waardoor we met elke website ook aan de slag kunnen gaan. Het is dus niet alleen theorie, maar vooral praktijk, hoe kan jij hoger komen in Google?

Koffie?

Wil je SEO uitbesteden? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

1 + 1 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.