Cursus SEO voor WordPress

SEO Tekstschrijver Alkmaar

Als je de positie van je website in zoekmachines wilt verbeteren, kun je ons als SEO-copywriter inschakelen. Een goede SEO-copywriter kan je helpen bij het maken van inhoud die zowel trefwoordrijk als informatief is, twee essentiële elementen van succesvolle zoekmachineoptimalisatie.

Wij zorgen dat de content op een goede manier wordt geplaatst op je website voor zowel de bezoeker als zoekmachines. Daarnaast zorgen we dat we veel voorkomende fouten en risico’s vermijden die je positie kunnen schaden. Wij doen bijvoorbeeld niet aan linkbuilding vanuit sites die geen verkeer opleveren of het volproppen van zoekwoorden in de inhoud, dit is voor bezoekers niet prettig en helpt tegenwoordig niet meer. Wij kijken wel naar Linkbuilding kansen die echt verschil maken!

Wil je een betere positie in Google? Meer gratis verkeer uit Google? Wij helpen je hierbij!

85% zoekt op internet voordat men een aankoopbeslissing neemt

Waarom SEO teksten laten schrijven?

Er zijn veel redenen om SEO teksten te laten schrijven door een professionele copywriter.

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is een proces waarmee een website zijn positie op de pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s) voor bepaalde zoekopdrachten kan verbeteren.

Een goede SEO-tekst kan een website helpen hoger te scoren voor relevante zoekwoorden, waardoor de kans groter is dat gebruikers die naar dat onderwerp zoeken, worden gezien en erop worden geklikt. Dit kan leiden tot meer verkeer en potentiële klanten voor de website.

Bovendien kan een goed geschreven SEO-tekst helpen om bezoekers te betrekken en te informeren, hen te overtuigen om langer op de site te blijven en meer te leren over wat het bedrijf te bieden heeft. Dit kan leiden tot hogere conversiepercentages en meer verkopen.

Al met al zijn er veel voordelen verbonden aan het laten schrijven van SEO-teksten door een professionele copywriter.

75% van de mensen oordelen of een bedrijf betrouwbaar is, puur op basis van de website!

Hoe werken wij?

Als SEO tekstschrijver starten we met een analyse van jullie website. We bespreken wat jullie doen, hoe jullie werken en waar kansen liggen.

Het doel is niet alleen om met bepaalde zoektermen hoog in Google te scoren, het doel is ook om er meer nieuwe klanten uit te halen.

We doen een zoekwoordonderzoek, bepalen of er zaken op de website aangepast moeten worden, verbeteren bestaande content, zorgen voor een duidelijke structuur, maken nieuwe content en monitoren uiteraard de resultaten.

Uiteraard is er regelmatig overleg, het is natuurlijk heel belangrijk dat we de website zo neerzetten dat het goed aansluit bij jullie bedrijf.

Wij doen SEO projecten voor grote en kleine bedrijven. We werken resultaat gericht, er zijn ook mogelijkheden om op basis van de resultaten afspraken te maken mbt de kosten.

Meer weten? Neem dan vooral contact op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken!

Een bezoeker overtuigen begint in de zoekresultaten van Google

Koffie?

Wil je een betere indruk van Smit Online Marketing? Maak dan een afspraak! Gaan we samen koffie of thee drinken en bespreken wat jouw wensen en mogelijkheden zijn.