Social Media uitbesteden

Social Media uitbesteden

Effectief je doelgroep bereiken via Social Media?

Nieuwe klanten halen uit Social Media? Met alle mogelijkheden die platformen als Facebook adverteerders bieden zijn er vele kansen. Je kunt jouw doelgroep effectief via Social Media bereiken. Dat niet alleen, je kunt de interactie gaan starten en je doelgroep activeren!

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen? Lees dan nog even verder, of neem contact op!

Jouw doelgroep effectief bereiken?

Online marketing Alkmaar - Website laten maken

Wij merken heel duidelijk dat het drukker is in ons atelier door de inzet van Social Media. Onze doelgroep is daar zeer actief en we weten ze makkelijk en voordelig naar onze website te krijgen. Vanuit daar komen veel klanten eerst langs om de maatwerk mogelijkheden te bespreken.

Paul Verseveld – Phie Art Jewels

Is Social Media geschikt voor jouw bedrijf?

Waarschijnlijk wel. Kijk vandaag de dag eens op een treinstation, in de bus, in een restaurant of zelfs in de auto. iedereen zit de hele dag op zijn mobiel te kijken. En de meeste tijd wordt besteed aan Social Media. Je mag tegenwoordig eigenlijk niets meer missen, gelukkig hoeft dat ook niet, je hebt overal toegang tot internet.

Tijden veranderen. Een jaar of 10 geleden zou elk reclamebureau je adviseren om te gaan adverteren in kranten, magazines, TV en/of radio. Vandaag de dag zit in elk mediaplan een groot stuk online, en dan vooral Social Media. Waarom? Omdat het veel voordeliger is en je kunt het zeer doelgroep gericht inzetten. Daarnaast is het geen eenrichtingsverkeer zoals bij traditioneel adverteren. Je kunt direct de interactie opzoeken met je doelgroep!

Jouw doelgroep effectief bereiken?

Online marketing Alkmaar - Website laten maken

Wij zijn in 3 jaar tijd enorm gegroeid in aantal leden. Een aantal keer per jaar hebben we een actie, en door doelgericht te werken halen we er altijd goede resultaten uit! Ook vergroot het onze naamsbekendheid in de regio.

Martijn Ploeger – Team Victrix Alkmaar

Hoe zet je Social Media zakelijk succesvol in?

Voor veel ondernemers is Social Media goed inzetten vaak nog erg lastig. Welke mogelijkheden zijn er? Welke kanalen passen het beste bij jouw bedrijf? Hoe zorg je dat je echt de interactie aangaat? Hoe haal je het beste resultaat uit je inspanningen?

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn het voor veel ondernemers moeilijk om bij te houden wat het beste werkt. Vaak zien wij dan dat er onnodige advertentiekosten worden gemaakt. Dit betekent dat het uiteindelijke resultaat natuurlijk minder goed uit zal pakken. Wij helpen je om meer omzet en meer klanten uit Social Media te halen tegen de lagere kosten.

Met onze kennis en ervaring gaan we samen met jou kijken welke kanalen de beste kansen bieden en hoe we die gaan benutten!

Jouw doelgroep effectief bereiken?

WordPress Expert

SEO Expert

AdWords Expert

Social Media Expert

Hoe wij werken:

Social Media is een hele goede manier op je doelgroep effectief te bereiken. Dit komt omdat we op Social Media veel van onszelf delen. Wat we leuk vinden, waar we zijn, wat voor dingen we doen en zo verder. Deze gegevens worden (uiteraard) gebruikt voor platformen als Facebook en Instagram. Ze laten je meer content zien die in lijn liggen met wat je al leuk vindt. Dat doen ze onder andere door je bepaalde advertenties te laten zien. Men zegt wel eens dat bedrijven als Google en Facebook vaak eerder weten dat een vrouw zwanger is dan de vrouw zelf. Deze data gebruiken ze dan ook weer om adverteerders te koppelen aan de juiste doelgroep. Zeer gericht dus.

Wij helpen je om te bepalen welke kanalen het beste passen bij jouw bedrijf. Waar kun jij je doelgroep het beste bereiken? Voor de kanalen die we vervolgens gaan inzetten maken we een plan van aanpak. Hierin bepalen we welke content we waar gaan plaatsen, hoe we interactie gaan opzoeken en wat we eventueel willen promoten.

Dit plan geeft ook direct inzicht in de werkzaamheden die erbij gaan horen. Deze kunnen we vervolgens in een overzicht plaatsen en bepalen wie welke zaken gaan verzorgen. Zo hoeft het niet allemaal last minute, maar kunnen we vooruit plannen. Dat werkt prettiger en geeft meer rust.

Wij kunnen hierin je gehele Social Media activiteiten uit handen nemen, maar uiteraard kunnen we ook een deel hiervan doen. In beide gevallen doen wij er alles aan om het beste resultaat voor jouw bedrijf te realiseren!

 • Welke Social Media kanalen kunnen we het beste inzetten?

  Welke kanalen passen het beste bij jouw bedrijf?
  Waar kunnen we jouw doelgroep het beste en meest effectief bereiken? En hoe gaan we dat doen?

 • Opstellen Social Media plan

  Wanneer gaan we content delen? Via welke kanalen? Wat gaan we promoten en welke doelgroepen gaan we targetten?
  Wij helpen je met dit plan en indien gewenst voeren we het ook voor je uit!

 • Meer interactie met je doelgroep

  Berichten waar veel interactie mee is, bereiken over het algemeen ook meer mensen.
  Wij helpen je om goede interactie berichten te maken om zo je bereik aanzienlijk te vergroten!

 • Rapportage

  Als ondernemer is het fijn om te weten dat het beheer in goede handen is.
  Toch blijft het belangrijk om te weten wat er gebeurt. Wij werken open en transparant, daarom zorgen wij voor een heldere periodieke rapportage van de resultaten.

Nieuwe website laten maken

Is het tijd voor een nieuwe website? Wij bouwen een nieuwe website helemaal naar jouw wensen. Met een gebruiksvriendelijk CMS (WordPress) kun je zelf je website beheren. De website is uiteraard responsive, zodat de website voor elk apparaat geschikt is. Daarnaast zorgen wij standaard dat uw website SEO en conversie geoptimaliseerd is.

Zoekmachine Optimalisatie

Ben je tevreden over je website design, maar wil je wel je vindbaarheid verbeteren? Dan helpen wij je om dit te realiseren. We starten met een uitgebreide SEO scan van je website om te bekijken waar de verbeterpunten liggen. Vervolgens maken we een plan van aanpak, zorgen we dat dit correct wordt uitgevoerd en monitoren en delen de resultaten met je.

Google AdWords uitbesteden

Wil jij aan de slag met Google AdWords, of ben je dat al, en wil je dit uitbesteden? Wij helpen je om betere resultaten te behalen met Google AdWords. We bekijken je huidige campagnes, maken een plan om deze te verbeteren, voeren dit plan uit en optimaliseren je campagnes elke maand om te zorgen dat het beste resultaat behaald kan worden.

Social Media uitbesteden

Met Social Media zoals Facebook, Instagram en Pinterest kun je tegenwoordig heel veel mensen bereiken. Maar dit kan ook doelgroep gericht, dus welke mensen zijn interessant vaoor jouw bedrijf. Wij helpen je om hier een succesvolle strategie voor op te zetten en deze uit te voeren. We kunnen je adviseren maar uiteraard ook de uitvoering op ons nemen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Delen: