website optimalisatie b2b seo

Website laten maken met goede SEO?

Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het laten maken van een nieuwe website, maar wel zo belangrijk.

Bij een nieuwe website is vaak vormgeving en site structuur iets waar veel tijd en aandacht aan gegeven wordt. Terecht, want dat maakt de eerste indruk bij je potentiële nieuwe klanten. Maar als je nieuwe website niet goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines, kan het behoorlijk mis gaan!

Vaak gaat het dan om dingen die jij als opdrachtgever helemaal niet weet, en ook niet kunt zien. Maar het zijn wel dingen die grote invloed kunnen hebben op het resultaat van je nieuwe website. We hebben over de meest voorkomende fouten een blog geschreven.

Wij zijn van mening dat SEO het belangrijkste is als het gaat om je website, dus ook bij je nieuwe website. Daar besteden wij dus extra aandacht aan. We willen dat onze klanten met hun nieuwe website gaan zien dat het beter voor ze gaat werken, dat er meer resultaat uitkomt en dat ze beter vindbaar zijn.

85% zoekt op internet voordat men een aankoopbeslissing neemt

Vinden ze en kiezen ze voor jouw bedrijf?

Voor veel bedrijven is een website een manier om hun bedrijf te presenteren bij hun doelgroep. Je zou het bijna een digitale brochure kunnen noemen. De website moet gewoon duidelijk overbrengen wat het bedrijf doet en wat de meerwaarde is.

Net als bij een brochure kun je met vormgeving een goede eerste indruk maken. Mooie foto’s en goede teksten vertellen een bezoeker al veel over je bedrijf. Zeer geschikt voor de mensen die jouw website direct bezoeken door je domeinnaam in te voeren of te zoeken op je bedrijfsnaam. Mensen die je bedrijf kennen door mond tot mond reclame bijvoorbeeld.

Maar wat als je doelgroep je website niet bezoekt omdat deze slecht te vinden is in Google? En dan bedoel ik niet op je bedrijfsnaam, want dat zal vast wel goed gaan. Nee op jouw diensten en producten. Ze kennen je bedrijf nog niet, maar zijn wel op zoek naar een bedrijf zoals die van jou.

Dan loop je dus veel kansen mis om nieuwe klanten te werven!

Dus voordat ze voor jouw bedrijf kunnen kiezen zal je moeten zorgen dat je goed gevonden wordt. Dat is waar wij de focus op leggen. Wat doen jullie, wat willen jullie hierover vertellen en hoe kunnen we zorgen dat je vindbaar bent?

Uiteraard besteden we ook veel aandacht aan techniek, design en gebruikers ervaringen. De website moet goed passen bij het bedrijf en ook makkelijk in gebruik voor de bezoeker. Bezoekers op je website is leuk, maar klanten in je winkel is leuker.

Webdesign is verantwoordelijk voor 94% van de eerste indruk die gemaakt wordt met je website……. binnen 1 seconde!

Wij gaan je helpen!

Wij gaan zorgen dat er een mooie nieuwe website gaat komen die ook beter vindbaar zal zijn. Je gaat er dus resultaat van zien. Dit monitoren we ook, en sturen bij indien nodig.

Maar we starten natuurlijk met een kop koffie. We bespreken wat de wensen en eisen zijn. Daarna maken wij een plan, hierin staat het volgende:

Als het plan akkoord is gaan we aan de slag. We hebben dan regelmatig contact om de voortgang te bespreken zodat jij als opdrachtgever weet waar we staan. En als we klaar zijn, testen we alles nog even grondig en dan kunnen we lanceren!

Koffie?

Wil je een betere indruk van Smit Online Marketing? Maak dan een afspraak! Gaan we samen koffie of thee drinken en bespreken wat jouw wensen en mogelijkheden zijn.

1 + 4 = ?