Zoekmachine Optimalisatie SEO

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie Uitbesteden:
Hoger komen in Google = meer website bezoekers!

Wil jij meer organisch verkeer naar je website? Een hogere positie in Google zorgt voor meer relevant en gratis verkeer naar jouw website!

Wij kunnen je hierbij helpen. Lees verder hoe wij met effectieve zoekmachine optimalisatie zorgen voor meer bezoekers

Weten waar de SEO kansen liggen bij jouw website?

Online marketing Alkmaar - Website laten maken

Wij hebben een geheel nieuwe, SEO geoptimaliseerde website laten maken. De website was sneller dan verwacht goed vindbaar geworden. Veel belangrijke zoektermen staan nu op pagina 1 en we zien steeds meer organisch verkeer binnen komen!

Edwin van der Horst – Flexform Amsterdam

Tevreden over je website, maar niet over het aantal bezoekers?

Een mooie website is vaak het eerste waar je als ondernemer naar kijkt. Deze moet passen bij jouw onderneming en goed je diensten en producten weergeven. Maar een mooie website zonder relevant verkeer is niet veel waard helaas. Hoe kom je in contact met een potentiële nieuwe klant als deze jouw bedrijf niet gaat vinden? Je website is een zeer belangrijke marketingtool die je nieuwe klanten kan opleveren!

Weten waar de SEO kansen liggen bij jouw website?

Online marketing Alkmaar - Website laten maken

Voor ons Italiaans Koffie merk heeft Smit Online Marketing voor Nederland op onze website zoekmachine optimalisatie gedaan. Binnen een paar maanden hadden we 600% meer organisch verkeer vanuit Nederland!

Luana Cappuzzo – Pellini Italia

Wil jij een hogere positie in Google? Ga aan de slag met SEO!

Hoger komen in Google, dat wil elke ondernemer graag. Organische resultaten zorgen namelijk voor verkeer zonder dat er advertentiekosten tegenover staan. Gratis verkeer naar jouw website dus. Helemaal gratis is het natuurlijk niet. Want ook het bereiken van een goede positie in zoekmachines zoals Google kost tijd, energie en soms ook geld.

Zoekmachine optimalisatie is helaas iets waar veel ondernemers kansen laten liggen. Ook bij het laten maken van een nieuwe website wordt hier vaak te weinig tijd en aandacht aan besteed. Zonde, want als je gaat investeren in een nieuwe website, dan is het natuurlijk wel erg fijn als deze dan ook betere posities gaat krijgen, liefst in korte tijd. Een mooie nieuwe website is fijn, maar 1 die ook nog eens beter presteert, dat is wat je eigenlijk wilt!

Zoekmachine Optimalisatie bestaat uit veel onderdelen, welke allemaal verband hebben met elkaar. Wij helpen je graag om hiermee succesvol mee aan de slag te kunnen gaan. We leggen je uit hoe we een goede basis gaan neerzetten en monitoren de resultaten zodat we steeds wat verder kunnen optimaliseren.

Weten waar de SEO kansen liggen bij jouw website?

WordPress Expert

SEO Expert

AdWords Expert

Social Media Expert

Hoe wij werken:

Als het gaat om zoekmachine optimalisatie is het belangrijk om te weten wat de huidige situatie is. Daarvoor maken wij uitgebreide analyse. We bekijken, en overleggen met de klant, welke zoektermen belangrijk zijn en wat nu de huidige positie is. Welke pagina wordt hier als eerste getoond en hoe kunnen we die verbeteren? Daarnaast doen we een uitgebreide scan van de website om te kunnen bepalen waar technische verbeteringen te behalen zijn.

Deze gegevens gebruiken we om een plan van aanpak op te stellen. Hierin bepalen we welke stappen we gaan ondernemen. Wij kijken ook wat realistisch is. Als er zoektermen zijn waar zeer veel concurrentie is, dan is een organische toppositie niet eenvoudig om te behalen. Vaak is een stuk ondersteuning door Google AdWords dan een goede keuze.

Ook kijken we naar kansen als het gaat om content creatie. Hoe kunnen we kwalitatieve en relevante content maken? En hoe gaan we dit onder de aandacht brengen? Door dit goed te doen kunnen we meer traffic naar de website krijgen, wat voor meer conversies zal zorgen. En ook dit heeft een positief effect op de organische positie van de andere pagina’s!

Dit plan bespreken we samen. Zo weet je als ondernemer goed wat er gaat gebeuren en waarom. Vervolgens gaan we aan de slag met de uitvoering. We monitoren de resultaten en proberen verder te verbeteren waar mogelijk. Dit om te zorgen dat we de beste positie weten te bereiken en die ook vast weten te houden!

 • Uitgebreid onderzoek zoekwoord

  Welke zoekwoorden zijn belangrijk voor jouw bedrijf?
  En waar kunnen we ons het beste op richten? Waar liggen de beste kansen op kort en lange termijn?

 • Uitgebreide SEO Scan

  Waar liggen bij jouw website de eerste verbeterpunten?
  Vaak is een website wel SEO geschikt, maar niet geoptimaliseerd. Uit de SEO scan komen deze verbeterpunten naar voren.

 • On-Site SEO optimalisatie

  Opstellen en uitvoeren van de verbeteringen op de website zelf.
  Hoe kunnen we de content aantrekkelijker maken voor bezoekers en zorgen dat zoekmachines dit goed kunnen indexeren.
  Als we het zoekmachines makkelijker weten te maken, is een betere positie vaak de beloning!

 • Rapportage

  Als ondernemer is het fijn om te weten dat het beheer in goede handen is.
  Toch blijft het belangrijk om te weten wat er gebeurt. Wij werken open en transparant, daarom zorgen wij voor een heldere periodieke rapportage van de resultaten.
  Welke positie heb je bij welke zoektermen, en wat is daar de ontwikkeling van?

Nieuwe website laten maken

Is het tijd voor een nieuwe website? Wij bouwen een nieuwe website helemaal naar jouw wensen. Met een gebruiksvriendelijk CMS (WordPress) kun je zelf je website beheren. De website is uiteraard responsive, zodat de website voor elk apparaat geschikt is. Daarnaast zorgen wij standaard dat uw website SEO en conversie geoptimaliseerd is.

Zoekmachine Optimalisatie

Ben je tevreden over je website design, maar wil je wel je vindbaarheid verbeteren? Dan helpen wij je om dit te realiseren. We starten met een uitgebreide SEO scan van je website om te bekijken waar de verbeterpunten liggen. Vervolgens maken we een plan van aanpak, zorgen we dat dit correct wordt uitgevoerd en monitoren en delen de resultaten met je.

Google AdWords uitbesteden

Wil jij aan de slag met Google AdWords, of ben je dat al, en wil je dit uitbesteden? Wij helpen je om betere resultaten te behalen met Google AdWords. We bekijken je huidige campagnes, maken een plan om deze te verbeteren, voeren dit plan uit en optimaliseren je campagnes elke maand om te zorgen dat het beste resultaat behaald kan worden.

Social Media uitbesteden

Met Social Media zoals Facebook, Instagram en Pinterest kun je tegenwoordig heel veel mensen bereiken. Maar dit kan ook doelgroep gericht, dus welke mensen zijn interessant vaoor jouw bedrijf. Wij helpen je om hier een succesvolle strategie voor op te zetten en deze uit te voeren. We kunnen je adviseren maar uiteraard ook de uitvoering op ons nemen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Delen: